Make your own free website on Tripod.com

Kinderzorgen

Home

Van 3 t/m 5 jaar | Van 6 t/m 9 jaar | Uithuis plaatsing | Mijn ervaring met hulpinstanties | Mijn ervaring met medicijnen | Weetjes | Gedichten | Contact | Links | Dagboek
Dagboek2

Van Augustus t/m September 2003

august_md_wht.gif

5 augustus
 
Alles gaat zover goed deze vakantie. Vanwegen de hitte liggen we veel aan het strand, waar de kinderen fijn spelen.
Het weekend gaan we drie dagen naar slagharen en daarna gaat Wesley weer terug naar de groep.

12 augustus
 
Slagharen zit er weer op en was een succes. Als we volgend jaar terug gaan blijven we iets langer.
Wesley vandaag terug gebracht naar de groep, want hij gaat vrijdag een weekje met hun op kamp. Daarna komt hij weer thuis.

september_md_wht.gif

14 sept
 
Na een virus gehad te hebben op mijn pc, is nu alles weer in orde. Het is de reden waarom ik even niet meer had kunnen schrijven. Ik zal mijn best weer doen om het up to date te houden.

october.gif

5 oktober
 
Ik had beloofd het up to date te houden maar ik moet zeggen dat het na de vakantie niet meer was gelukt. Het ging ff niet zo lekker met Wesley en ik vond het moeilijk om het allemaal op schrift te krijgen. Vooral omdat ik van de groep allemaal maar losse flarden te horen kreeg waar ik in principe maar weinig mee kon. Ook zit ik nog steeds op een gesprek met buro jeugdzorg te wachten maar die krijg ik steeds maar niet te pakken. Er zijn een paar dingen die ik eerst met haar wil bespreken voor ik het op de site kan zetten anders is het meer speculeren. Dus nog even geduld hierover.
Wat ik wel kan vertellen is dat ik gisteren een heel goed en open gesprek met Wesley heb gehad. Over zijn problemen op school en zijn gevoelens. Dit kwam na aanleiding van een conflict op school, waarna hij een boek had vernield door er in te krassen en een pen had gebroken, ook weer door woede. Hij had zelfs een stoel naar de meester willen gooien. De leiding van de groep belde mij die dag of ik er dit weekend met Wesley overwilde praten hoe dit nu was gekomen. Maar vooral om het punt aan te snijden: dat hij zich ongelukkig voelde en niet lekker in zijn vel zat. Dit was het enige wat hij op de groep onder woorden kon brengen als excuus voor zijn gedrag.
Ik ben blij en opgelucht dat hij het gisteren wel tegen mij wilde vertellen want ik was natuurlijk ook wel ff geschrokken van zijn gedrag. Nu ik zijn kant van het verhaal heb gehoord begrijp ik zijn gedrag ook veel beter. Ik heb een verslagje geschreven van het gesprek, en aan Wesley straks meegegeven. Zodat hij het aan zijn mentor kan geven. Ik ga het niet helemaal opschrijven in het dagboek maar ik heb het verslagje in het forum gezet. Dus dat alleen de trouwe bezoekers erbij kunnen. Nou dit was het wel weer voor vandaag. Ik hoop dat het nu allemaal weer beter gaat lopen. Zeker voor Wesley. En met de problemen die er waren voorgevallen op school...ga ik zeker voor hem aan de slag. Want tussen u en mij gesproken...vind ik zijn woede best terecht.
En wat zijn gevoelens betreft...dat hij down is de laatste tijd. Daar ga ik ZEKER mee aan de slag. Want ik vrees dat dit veel door de medicijnen komt.Klik hier voor Mei t/m Juli