Make your own free website on Tripod.com

Kinderzorgen

Home

mei 03

16 mei 2003

Het weekend zit er weer op, toch wel triest eigelijk dat je keer op keer afscheid moet nemen van je kind. Het legt toch vaak een schaduw over je weekend. Ik moet zeggen dat het weer een goed weekend was, dat is ook wel eens anders geweest. Ik had hem gisteren (om te proberen) op het plein laten spelen. Eigelijk had hij nog twee maanden straf, (niet naar het plein) omdat hij de laatste keer poep door de brievenbussen had gedaan. Hij laat zich echt tot van alles opstoken. Maar goed, hij beloofde dat hij er echt van had geleerd en dus liet ik hem gaan. Wil hij daar van die tolletjes ruilen die nu in de chipszakken zitten. Laat maar gaan, dacht ik. Hadden een paar buitenlandse kinderen er twee weggenomen. Hij vroeg netjes of hij naar hun huis mocht om ze terug te halen. Ik vond dat goed. Ze waren er op dat moment niet, dus vroeg hij of ik over een paar uur nog eens mee wilde gaan dan. Ook toen deed niemand open. Vroeger zou hij totaal geflipt zijn. Komt hij terug en totaal verontwaardigd, maar toen ik zei dat hij het de volgende dag eens moest proberen stemde hij meteen toe. En ja hoor vanmorgen kwam hij helemaal blij terug want de "glow in the dark" had hij terug weten te krijgen. Wonder boven wonder sprak hij later al niet meer over die andere, maar heeft hij rustig met zijn broertje gespeeld vandaag.
Hij blijft me verrassen die knul.
 
26 mei
 
Vandaag is Wesley's broertje 'Aniello' jarig. Hij is 6 jaar geworden. Het feest vieren we vandaag niet, dat houden we op woensdag, omdat Wesley dan pas thuis komt. En zonder Wesley is er géén feest..
Natuurlijk komen papa, een tante en oma even op de koffie om Aniello toch even te feliciteren. En op school is het ook een feestdag voor hem. Dus was 'geen feest...toch feest' geworden. Op donderdag gaan we lekker met wat kinderen én Wesley natuurlijk, in 'Avonturenland' het kinderfeestje vieren. In ieder geval...gefeliciteerd Aniello,..en het beste dat moet nog komen.

31 mei

Het is met de feestjes allemaal heel goed gegaan .

De kinderen hebben zich prima geamuseerd, en niet een keer ruzie gemaakt. Gelukkig maar. Wesley heeft zich ook voorbeeldig gedragen mag ik wel zeggen. Alleen een keer in een speelgoed winkel niet. Daar wilde hij weer de strijd aan gaan met mij. Hij had geld gekregen van vrienden van ons om een bee_blade of zoiets (van die tollen) te gaan kopen. Eenmaal in de winkel zag hij natuurlijk weer wat anders wat hij wilde halen. Even een kort drama dus. Gelukkig dat ik mijn poot stijf wist te houden en hij toch eieren voor zijn geld koos. Afin voor de rest ging het prima.En hij was heel blij dat hij iedereen weer eens gezien had.